Dit onzichtbare accessoire in jouw tuin houdt je drankje de hele zomer koel.

Stel je voor dat je geniet van een perfect koud biertje zonder ooit je achtertuin te verlaten. Dankzij bierliften is het nu mogelijk! Dit innovatieve apparaat is speciaal ontworpen om uw drankjes zelfs op de warmste zomerdagen op een ideale temperatuur te houden. Ontdek hoe dit ingenieuze accessoire uw zonnige middagen kan transformeren en breng uw vrienden samen voor een eenvoudig en verfrissend plezier.

bierlift tuin

Wat is een bierlift in de tuin?

Een tuinbierlift is een slim apparaat waarmee u uw bier en andere dranken ondergronds in uw tuin koud kunt houden. Achter zijn discrete uiterlijk gaat een aanzienlijke capaciteit en functies schuil die speciaal zijn ontworpen om uw momenten van ontspanning te vereenvoudigen.

Belangrijkste kenmerken

  • Capaciteit: Kan maximaal 15 flessen of blikjes van 33 cl of 50 cl bevatten.
  • Afmetingen: Een diameter van 20 cm met een hoogte van 95 cm, ideaal om gemakkelijk in elke tuin te integreren.
  • Materialen: Gemaakt van gerecycled plastic, UV-bestendig, waterdicht en schokbestendig, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

De voordelen van het hebben van dit accessoire in uw tuin

HopfenHöhle LIFT
Credit HopfenHöhle LIFT

Optimaal temperatuurbehoud

Het belangrijkste element van dit product is het vermogen om uw drankjes op een ideale temperatuur te houden. Onder de grond begraven profiteert hij van de natuurlijke koelte van de grond, waardoor u zelfs bij warm weer aangenaam verfrissende drankjes kunt krijgen.

Eenvoudige installatie

Je hoeft geen doe-het-zelf-expert te zijn om de HopfenHöhle te installeren. Graaf eenvoudig een gat van 20 cm breed en 95 cm diep in uw tuin. Vervolgens steekt u het apparaat eenvoudig in de grond. Zo simpel is het!

Grote opslagcapaciteit

Met de mogelijkheid om maximaal 15 flessen of blikjes van verschillende groottes (33cl of 50cl) te bevatten, weet u zeker dat u aan alle behoeften kunt voldoen tijdens uw bijeenkomsten met vrienden of familie.

Diversiteit in gebruik

Beperk jezelf niet tot bier! Andere soorten dranken kun je perfect bewaren.

Glazen of PET-flessen

Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele glazen flessen of plastic PET-flessen, dit type accessoire past zich aan uw voorkeuren aan. Dankzij de aanpasbare deksel kun je er ook diverse merken en soorten flessen in kwijt.

Blikjes

blikjes zijn ook welkom in deze bierput! Bescherm ze tegen UV-stralen en externe elementen en behoud hun frisheid totdat u ervan wilt genieten.

Stapsgewijze installatie

Volg deze eenvoudige stappen om dit technologische pareltje in uw tuin te installeren:

  1. Zoek een geschikte plaats om te begraven.
  2. Gebruik een schop om een ​​gat van 95 cm diep en 20 cm breed te graven.
  3. Steek de bierlift voorzichtig in het gat en zorg ervoor dat deze goed is uitgelijnd.
  4. Bedek de grond rond het apparaat en pak deze aan om de stabiliteit ervan te garanderen.
  5. Vul de maximale capaciteit met drankjes naar keuze en sluit het waterdichte deksel.

De bierlift is een innovatieve en praktische toevoeging aan uw tuin. Hij houdt niet alleen uw drankjes op de perfecte temperatuur, maar is ook heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. Trakteer uzelf op deze oase van frisheid en maak van elke zomer een moment van feest en gezelligheid. Zeg vaarwel tegen grote koelers en hallo tegen een toekomst waarin drankjes vers van de grond deel uitmaken van je dagelijkse leven.

Fotocredit: HopfenHöhle LIFT

 

Pieter de Vries
Geschreven door Pieter de Vries

Pieter de Vries, tuinspecialist, deelt gepassioneerd kennis over milieu en plantenwereld om uw groene ruimtes te verrijken.