Motorkettingzagen opfristraining

Startdatum:
Tijd: 09:00 - 16:00
Aantal dagen: 1 dag
Docenten:
Lokatie: IPC Groene Ruimte
kosten: € 220
Extra informatie:
Minimum deelnemers: 5
Maximaal deelnemers: 8
Opgeven bij: ipcgroen.nl
Aanmeld link:
Organisatie: IPC Groene Ruimte
Adres: Koningsweg 35, 6816 TG ,Arnhem
Email: info@ipcgroen.nl
Website: https://www.ipcgroen.nl/aanbod/1601/motorkettingzagen-opfristraining
Contact persoon:
Omschrijving:

Hebt u als boomverzorger, hovenier of groenvoorziener geruime tijd (minstens vijf jaar) geen motorzaag training meer gevolgd? Ook weinig praktijk meer gehad met de motorzaag / kettingzaag? Dan is het tijd voor de opfristraining Motorkettingzagen bij IPC Groene Ruimte. In slechts één dag helpen we uw kennis en vaardigheid weer op te frissen.

Door op de hoogte te blijven van laatste stand van zaken in de techniek, werkmethodieken, evenals de wet- en regelgeving  blijven uw kennis en vaardigheden op peil. Deze opfristraining voorziet in de alle relevante aspecten die hiervoor noodzakelijk zijn.

De opfristraining is afgestemd op hetgeen eerder in de training ‘Basis zaagvaardigheden‘ is aangeleerd.

Het opfrissen van vakkennis bij motorkettingzagen kan op verschillende niveaus. Welke specifieke onderwerpen in de cursus aan bod komen, is afhankelijk van het niveau, de ervaring en de dagelijkse werkzaamheden. Voorop staat de zorg voor veiligheid en het vermijden van aangeleerd, verkeerd handelen. Daarnaast komen ook de nieuwste technieken en wettelijke bepalingen aan bod.

inclusief

Tijdens de training krijgt u koffie, thee & lunch. Daarnaast ontvangt u een verklaring van deelname.

Voorkennis:
Voor aanvang van de opfristraining van IPC, beschikt u over het certificaat ‘Basis zaagvaardigheden’ of vergelijkbaar en heeft enige ervaring in het gebruik van de motorkettingzaag.