Boomveiligheidscontroleur inclusief examentraining en examen

Startdatum:
Tijd: 08:30 - 16:30 uur
Aantal dagen: 5
Docenten: Roel Geerts
Lokatie: Oosterbeek
kosten: € 950
Extra informatie:
Minimum deelnemers: 12
Maximaal deelnemers: 20
Opgeven bij: www.cursuscentrumcambium.nl
Aanmeld link:
Organisatie: Cursus Centrum Cambium
Adres: Abbekesdoel 22a, 2971 VA Bleskensgraaf
Email: info@cursuscentrumcambium.nl
Website: http://www.cursuscentrumcambium.nl
Contact persoon: Jessica Sloof
Omschrijving:

Elke eigenaar van bomen heeft een zorgplicht. Daarom dienen bomen periodiek gecontroleerd te worden door gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs.

Tijdens deze cursus leert u onderscheid maken tussen veilige en onveilige bomen, de lichaamstaal van bomen herkennen, registreren van resultaten, wetgeving met betrekking tot boomcontroles. De cursus is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door een docent ‘uit het veld’. Hierdoor wordt gewaarborgd dat de cursus zich niet alleen richt op het behalen van het certificaat, maar ook actueel blijft. Daarnaast vindt er na 3 dagen opleiding een intensieve examentraining van 1 dag plaats. Hierin wordt u klaargestoomd voor het examen Boomveiligheidcontroleur.

Bij goede afname bent u aan het eind van deze cursus in het bezit van het door Groenkeur erkende certificaat Boomveiligheidscontroleur. Een eventueel herexamen betekent bij Cursus Centrum Cambium een extra herhalingstraining van 1 dag. Hierin gaat u mee het veld in met een echte controle en een reeds gecertificeerde Boomveiligheidcontroleur. Wij bieden u deze training aan voor een gereduceerd tarief. Wij zetten alles in het werk om u te laten slagen.

Voorkennis: