Boomklimmen 2 | Machinale kroonverzorging

Startdatum:
Tijd:
Aantal dagen: 3
Docenten:
Lokatie: IPC Groene Ruimte Arnhem of op locatie
kosten: € 725
Extra informatie: Voor ETW-ers levert deze training 21 hercertificeringspunten op binnen de volgende categorie(ën): Snoeien en kroonverankering (12 punten) en Veiligheid werken aan bomen (9 punten).
Minimum deelnemers:
Maximaal deelnemers: 8
Opgeven bij:
Aanmeld link: https://bit.ly/3F1FyHb
Organisatie: IPC Groene Ruimte
Adres: Koningsweg 35, 6816 TG Arnhem
Email: info@ipcgroen.nl
Website: https://www.ipcgroen.nl/home
Contact persoon:
Omschrijving:

Bent u actief in de boomverzorging en wilt uw vaardigheden en kennis van het boomklimmen uitbreiden? Een spannende ervaring staat u te wachten! Een grote boomkroon klimmend verzorgen is namelijk een kunst op zich. Om dit veilig en met vaardigheid onder de knie te krijgen, moet u zich verdiepen in klimmaterialen en verschillende werktechnieken. Daarnaast leert u de kunst van het veilig verankeren, de zaag- en snoeitechnieken en het gebruik van de motorkettingzaag. U wordt opgeleid tot een professional in het vak. In de driedaagse IPC-training Boomklimmen 2 |Machinale kroonverzorging leert u als boomverzorger om op elke plek in de boom veilig te kunnen werken met de motorzaag.

Voorkennis:
De benodigde voorkennis en vaardigheden voor aanvang van Boomklimmen 2 | Machinale kroonverzorging zijn: Boomklimmen 1 | Klim- en werktechnieken of gelijkwaardig én het certificaat ‘Basis zaagvaardigheden of gelijkwaardig. Daarnaast is voor het klimmen in bomen is een goede lichamelijke conditie noodzakelijk.