Boomklimmen 1 basis | Klim en werktechnieken

Startdatum:
Tijd:
Aantal dagen: 4
Docenten:
Lokatie: IPC Groene Ruimte Arnhem of op locatie
kosten: € 795
Extra informatie: Voor ETW-ers levert deze training 28 hercertificeringspunten op binnen de volgende categorie(ën): Veiligheid werken aan bomen (28 punten).
Minimum deelnemers:
Maximaal deelnemers: 10
Opgeven bij:
Aanmeld link: https://bit.ly/3278ijA
Organisatie: IPC Groene Ruimte
Adres: Koningsweg 35, 6816 TG Arnhem
Email: info@ipcgroen.nl
Website: https://www.ipcgroen.nl/home
Contact persoon:
Omschrijving:

Boomklimmen in een grote boomkroon is een specialistische tak van boomverzorging. Voor u als professioneel boomverzorger is boomklimmen veel meer! Het klimmen in bomen vereist vakkundig gebruik van klimtechnieken en klimmaterialen. Professioneel boomklimmen is een specialistische vaardigheid en niet geheel zonder risico’s.

IPC Groene Ruimte brengt u als boomverzorger in de vierdaagse training Boomklimmen 1 | Klim- en werktechnieken de basis bij in technisch klimmen en veilig werken op hoogte. Met de kennis en vaardigheden die IPC u leert, kunt u veilig eenvoudige snoeiwerkzaamheden uitvoeren in bomen. IPC Groene Ruimte brengt u het veiligheidsaspect bij conform de ARBO richtlijnen welke geschikt zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden in en rondom bomen.

Voorkennis:
Om de training Boomklimmen 1 | Klim- en werktechnieken te kunnen volgen is er geen specifieke voorkennis nodig. Echter, voor het klimmen in bomen is een goede lichamelijke conditie noodzakelijk.